De 15 allermooiste stranden van Thailand

Thailand is het ultieme vakantieland als je houdt van prachtige stranden en heerlijke zonvakanties. Ik ontdekte zelf, tijdens mijn reis door Thailand, dat het land zóveel moois te bieden heeft, dat je automatisch ook een heleboel mooie plekken vergeet te bezoeken. Om te voorkomen dat jij dezelfde fout maakt, heb ik voor jou de 15 mooiste stranden van Thailand op een rijtje gezet. Persoonlijk vind ik dat je die echt moet bezoeken, want ieder plekje heeft zijn eigen charme. Lees mee en ontdek de 15 allermooiste stranden in Thailand!

De top 5
In de top vijf staat absoluut het strand op de surin eilanden in Thailand. Vooral Ao Mai Ngam Beach is prachtig. Een mooie jungle, rotsen, tropische palmbomen en wit zand. Wat wil je nog meer? Phra Nang Beach staat op twee: een strand dat is ingesloten door prachtige, grote rotsformaties. Op nummer drie vind je Nui Bay op het eiland Koh Phi Phi. Hier vind je prachtige, kleine strandjes waar het helemaal niet druk is. Ideaal om uit te rusten en bij te komen, maar vooral ook een klein paradijsje. Vergeet ook Siam Beach niet, een strand dat wij op de vierde plaats hebben gezet, vanwege de rust en het schone strand en op plek 5 vind je Buffalo Bay: een echt Thais, tropisch strand waar je alles vindt voor een ultieme strandvakantie.

Nummer 5 tot en met 15
Natuurlijk kent Thailand meer stranden dan alleen de stranden die wij in de top vijf hebben gezet voor jou. Zo is er Railey Beach, heb je Ao Nuy Beach, Freedom Beach, Maya Bay Beach, Hua Lam Beach, Small Sandy Beach, Banana Beach, Leela Beach, Jansom Bay en Bamboo Island, waar je prachtige stranden vindt. Het is natuurlijk wel verstandig om van tevoren even op te zoeken hoe deze stranden er uit zien, wat je er kunt doen en welk strand jou het meeste aanspreekt, zodat je gericht naar het strand van jouw keuze kunt reizen. Zoek naar alle eilanden op de kaart in Thailand en maak jouw keuze! En geen zorgen: in Thailand is ieder strand prachtig en kan je overal genieten van zon, zee en strand! Wil je meer weten? Kijk dan eens op http://www.duikeninthailand.com of op http://fullmoonparty-thailand.com voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.